Pizza Factory

Despite having locations in the triple digits, Pizza Factory was still looking to achieve a "hometown pizzeria" feel in each location by incorporating local and regional elements into the décor. 

VGS/Studio D completed a brand environment refresh, including environment interior design, décor, signage design, material specifications, and much more. This brand environment refresh successfully communicates and fosters their larger brand story while maintaining an overall consistent brand experience across all locations.

Drop pendant lighting with exposed antique filament bulbs warm the space and enrich the dining experience, while reclaimed wood accents promote a relaxed and organic feel against the other hard surfaces. Rich chocolate brown seat covers provide additional depth to the dark wood laminate tables.

What We Did
design

Design

build

Fabrication

implementation

Implementation